Transformatiespel met Willemijn Leedekerken

We spelen op verzoek.

Het Transformatiespel is een bordspel waarbij je symbolisch je eigen levensweg afloopt . Je speelt het voornamelijk om zelfinzicht te verwerven. Het is ook een orakelspel, waarmee bedoeld wordt dat je het om aanwijzingen kunt vragen met betrekking tot een vraag of probleem waar je mee zit. Het spel wordt gespeeld op verschillende niveau’s of fasen: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Grofweg gezegd zijn dat de aspecten van het menselijk functioneren: je lijf (en het materiële), je gevoelens, je verstand en je spiritueel bewustzijn. Tijdens het spelen van het transformatiespel loopt iedere speler op het spelbord een stukje van zijn/haar leven. Tijdens dat pad krijg je aanwijzingen uit inzicht-, belemmering- en engelenkaartjes. Maar ook door aanwijzingen via het levenspad van jouw medespelers en de spelleiders. 

Spelfocus/speldoel
Je speelt het spel die dag op een onderwerp dat speciaal voor jou gecreëerd wordt. Wij noemen dat je speldoel of spelfocus. Het gaat over iets wat jou belemmert in jouw dagelijks leven, waar je iedere keer tegenaan loopt of waardoor je energie niet lekker kan stromen. Het kan lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel van aard zijn. En het speelt waarschijnlijk op al deze lagen een rol. Wij nodigen je uit om 21 dagen voorafgaand aan het creëren van je speldoel hier dagelijks Reiki naar te sturen.

Next step
Aan het eind van het transformatiespel maken wij voor iedereen nog een ‘volgende stap (next step)’ focus, waar je nogmaals kaartjes op trekt. Dit wordt je leidraad voor de periode na het spelen van het spel.