Cursussen

Reiki 1 (vier dagdelen, plus een terugkom bijeenkomst) €350,- incl. btw
Tijdens de Reiki 1 cursus wordt je ingewijd in het systeem van Reiki Usui Shiki Ryoho. Na het volgen van de cursus kun je meteen jezelf en anderen behandelen met Reiki. De Reiki 1 cursus is gedurende vier dagdelen op vier opeenvolgende dagen. Elke dagdeel krijg je les over waar Reiki vandaan komt, hoe je een goed leven kunt leven met Reiki, wat je kunt voelen als je andere mensen behandelt en hoe je Reiki toepast in een noodsituatie. Ook ga je elke dag behandelen, de eerste dag leer je de zelfbehandeling en de overige dagen oefenen we op elkaar. Tenslotte is er elke dag een inwijdingsritueel en ontvang je in totaal dus vier inwijdingen . De duur van elke bijeenkomst is 2,5 à 3 uur. Na ongeveer vier à vijf weken komen we weer bij elkaar tijdens een terugkombijeenkomst om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Reiki 1 cursus

Reiki 2 (3 dagdelen, 21 dagen begeleiding plus een terugkombijeenkomst) €650,- incl. BTW
In een Reiki 2 cursus kun je je beoefening verdiepen. Dat mag in de traditie van Reiki Usui Shiki Roho ongeveer een jaar na het volgen van Reiki 1. De ervaring leert dat je echt een jaar nodig hebt. De Reiki 2 cursus bestaat totaal uit drie sessies van 2,5 à 3 uur en een terugkombijeenkomst. Je leert drie Reikisymbolen in de eerste sessie. Er is een symbool dat je Reiki nog veel krachtiger maakt, er is een symbool om Reiki op afstand te geven en er is een symbool dat ‘mental healing’ heet, en dient ervoor je pad van persoonlijke ontwikkeling verder te ondersteunen. Als je tijdens de tweede sessie kunt laten zien dat je deze symbolen beheerst, volgt daarna de inwijding, de teachings en de toepassing van de symbolen in het dagelijkse leven en oefenen we ermee op jezelf en elkaar. Om de Reikisymbolen en hun energie in je dagelijks leven te integreren ga je daarna zo’n vier weken dagelijks afstandbehandelingen uitwisselen met medecursisten. Daarna volgt een terugkombijeenkomst.

Reikimaster-kandidaat €10.000
Als de roep om Reikimaster Usui Shiki Ryoho te worden zich aandient, is er een optie om Reikimaster-kandidaat te worden. Dit is een langdurig individueel traject gericht op persoonlijk en spiritueel meesterschap, uitsluitend toegankelijk voor Reiki studenten van Reiki Studio Leiden.

De Reiki cursussen bij Lies bieden:

 1. een cursus bij een gedegen en ervaren Reikimaster in de traditie van Usui Shiki Ryoho
 2. een certificaat van de internationale organisatie voor Reiki masters, The Reiki Alliance
 3. een terugkombijeenkomst van 2 uur met de deelnemers aan de cursus vier weken na de cursus
 4. persoonlijke begeleiding via whatsapp
 5. aansluiting bij de Reiki Community met meer dan 100 gelijkgestemden
 6. toegang tot verdiepende events, workshops en ceremonies.

Heb je interesse om Reiki te leren?
Momenteel kun je je inschrijven voor de volgende cursussen:

 • Reiki 1 in English
  Friday July 5th evening from 19.30 – 22.00
  Saturday July 6th morning from 9.30 – 12.00
  Sunday July 7th morning from 9.30 – 12.00
  Monday July 8th morning from9.30 – 12.00
 • Reiki 2
  woensdag 28 augustus om 19.30 – 21.30 uur
  vrijdag 30 augustus om 9.30 – 12.30 uur
  zaterdag 31 augustus om 9.30 – 12.30 uur.
 • Reiki 2
  woensdag 18 september om 19.30 – 21.30 uur
  zaterdag 21 september om 9.30 – 12.30 uur
  zondag 22 september om 9.30 – 12.30 uur.

Voor het opgeven voor of plannen van een Reiki 1 cursus, neem dan vooral contact op, je kunt je opgeven voor een reeds geplande cursus of anders plannen we samen een cursus op een tijd die jou past. Als je serieus geïnteresseerd bent in het leren van Reiki, is een (kennismakings) Reikibehandeling de eerste stap.

Reiki Studio Leiden - Contact