Reiki Noordwijk

Wat is Reiki?
Reiki is een van oorsprong Japanse helende en spirituele beoefening. Reiki is een samenstelling van de Japanse kanji’s ‘Rei’ en ‘Ki’. Dit drukt een verbinding uit tussen onze eigen levensenergie en de spirituele, universele, overal aanwezige levensenergie. Door het rustig neerleggen van de handen op het (geklede) lichaam wordt universele levensenergie doorgegeven. Reiki ondersteunt het zelfhelende vermogen van je lichaam. Reiki ontspant en brengt je vrij eenvoudig uit je hoofd, in je lijf. Zo kun je beter voelen. Voelen hoe het met je is, wat je lichaam je wil vertellen, waar je op mag vertrouwen en welke stappen je te nemen hebt.

Reiki behandeling
Een Reikibehandeling is elke keer anders. Het brengt rust en verzachting wanneer je fysieke pijn of ongemak ervaart, stress hebt of een emotioneel lastige tijd doormaakt. Als je leven vol is met keuzes en verplichtingen brengt het helderheid en focus over wat je te doen hebt in je leven. En soms voel je een koestering, waarin je helemaal mag zijn precies zoals je bent. De kunst is natuurlijk om de hele dag in deze staat van helderheid, zachtheid en bewustzijn te blijven. Reiki helpt je daarbij.

Reiki leren
Wil je leren hoe je jezelf en anderen op een toegankelijke, gedegen en veilige manier helende energie kunt geven? Bij Reiki Studio Leiden kun je zelf Reiki leren met een Reiki 1 cursus en je beoefening verdiepen met een Reiki 2 cursus.

Reiki Studio Leiden is een school en praktijk gespecialiseerd in de traditie van het Usui systeem voor natuurlijk helen, Usui Shiki Ryoho, geleid door Reikimaster Drs. Lies Pennings.
Je kunt hier terecht voor Reikibehandelingen, Reikitherapie, Reikicursussen en verdiepende workshops, ceremonies en lezingen.

Wie is Lies Pennings?
Iemand die spiritualiteit serieus neemt, maar ook praktisch is. Iemand die graag anders kijkt maar ook erg van structuur houdt. Iemand die helder ziet, weet en voelt en gelijk naar de kern gaat. Iemand die gedreven is in het begrijpen van en reflecteren op haar eigen gevoelens en ook hartelijk om zichzelf kan lachen.
Moeder, gezinsmanager, socioloog, healer, teacher, Netflix-binger, techno-liefhebber. En vooral … gepassioneerd Reikibeoefenaar.

Ja! Ik wil gelijk een afspraak met Lies maken.
Of ga naar de homepage voor meer informatie over Reiki Studio Leiden.

Reiki Studio Leiden
Telefoon: 06 48 25 88 00
Mail: reikistudioleiden@gmail.com
Adres: Lobeliuslaan 13, Oegstgeest

Reiki Studio Leiden - Contact