Reiki Community

Na de Reiki 1 cursus heb je gelijk toegang tot de Reiki community van mensen uit Leiden die allemaal de afgelopen jaren zijn ingewijd in Reiki door Lies Pennings. De Reiki Community whatsappgroep is een toegankelijke manier om gelijkgestemden te ontmoeten, bezig te blijven met Reiki in je dagelijkse leven en toegang te hebben tot exclusieve Reiki cirkels en Reiki evenementen (en kun je natuurlijk op stil zetten ;). Daarnaast blijf je op de hoogte van wat er speelt in de wereldwijde community waar Lies actief is als onder andere de facilitator van de Board van The Reiki Alliance, de internationale organisatie van Reikimasters Usui Shiki Ryoho.

Reikicirkels
De Reikicirkels zijn alleen toegankelijk voor eigen studenten. De avonden zijn van 19.30-22.00 uur en kosten €15 excl. BTW. Ben je ingewijd in USR en wil je graag deelnemen aan de maandelijkse Reikicirkels, neem dan even contact met me op. De data van de cirkels 2023/ 2024 zijn:
Open cirkel voor iedereen: 20 december/ 16 januari/ 13 februari/13 maart/ 17 april/ 5 juni
Reiki 2 cirkel: 12 december/ 9 januari/ 6 februari/ 5 maart/ 9 april/ 21 mei/ 25 juni
De mannen cirkel met collega Robert Kramps is periodiek, de volgende bijeenkomst zal zijn op 19 december met als thema ‘wat maakt een man een man”.

Momenteel geef ik diverse workshops samen met mijn collega’s: transformatiespel met Willemijn Leedekerken, Finding your Voice met Robert Kramps en ik organiseer een Reikidag met een lezing van Jojan Jonker.