Behandelingen

Traditionele Reiki behandeling (90 minuten) €90,- incl. btw
Deze anderhalf uur durende Reiki behandeling is diep helend en ontspannend. We starten met thee en een gesprek, waarbij we een energetische band creëren – de basis van alle heling. Op basis van de verzamelde informatie over het thema waar je voor komt, zetten we een intentie voor de behandeling. Vervolgens ga je, volledig gekleed, naar de behandeltafel. De hands-on Reiki behandeling vult je levensenergie aan. Oude trauma’s en emoties komen los, je energieveld herstelt zich, komt weer in balans en je ware zelf straalt weer. Cliënten vertrekken lichter, meer ontspannen en hoopvol.

Energy-boost (60 minuten) €60,- incl. btw
Deze herstellende behandeling van een uur is een snelle power-boost voor drukke mensen die al een aantal langere Reiki behandelingen hebben gehad en geen tijd hebben voor een volledige sessie. Het zorgt voor intense ontspanning, een diepe staat van vrede en een betere nachtrust. Er vindt geen uitgebreid gesprek plaats tijdens deze korte sessie; kom lekker op de tafel liggen en laat je meevoeren naar een staat van diepe ontspanning.

Vierdaagse Reiki Intensive (vier sessies van 90 minuten) €350,- incl. btw
Wanneer je je ervoor kiest om vier opeenvolgende dagen (of vier opeenvolgende weken) Reiki te ontvangen, is het effect dieper en krachtiger dan dat van vier losse behandelingen verspreid over een langere tijd. De Vierdaagse Reiki Intensive heeft de kracht om de problemen waarmee je te maken hebt te transformeren en de zachtheid om je hele wezen een gevoel van thuiskomen te geven.

Reiki therapie (120 minuten) €120,- incl. btw
Naast de traditionele Reiki-methoden, zet Lies tijdens Reikitherapie sessies geavanceerde Reiki-technieken in om met je hogere zelf te communiceren. Ze onderzoekt de ware oorzaak van je problemen en gaat met je in overleg zodat ze veilig de oorzaak ervan weg kan nemen. Tijdens of na de behandeling brengt Lies informatie over die ze heeft ontvangen. Deze sessie wordt vaak geboekt door mensen die verschillende andere professionals hebben gezien, maar die hun problemen niet met traditionele behandelingen hebben kunnen oplossen.

Kennismakingsbehandeling (60 minuten) €30,- incl. btw
Deze behandeling wordt alleen aangeboden aan mensen die serieus geïnteresseerd zijn in het volgen van een Reiki cursus. Tijdens dit uur maken we kennis, ontvang je informatie over de cursus en ontvang je 30 minuten hands-on Reiki op de behandeltafel. Het is geen verplichting voor deelname aan de Reiki cursus, maar heeft wel de voorkeur. Zo weet je precies weet wat je wel en niet kunt verwachten. Je kunt ook voelen of nu je tijd is om Reiki te leren en of Lies de leraar is die je zoekt.

Lees hier meer over wat je kunt verwachten tijdens de behandeling, maak meteen een afspraak of schaf een cadeaubon aan voor iemand anders.


Reiki Studio Leiden - Contact