(Peri) menopauze

De overgangsjaren kunnen allerlei klachten oproepen. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Het duurt ook soms wel even voordat je er achter bent wat er met je aan de hand is. Naast reguliere ondersteuning, meer beweging en gezonde voeding is ontspanning heel belangrijk om met de uitdagingen in deze levensfase om te gaan. Reiki kan je helpen beter te voelen wat je lichaam nodig heeft en hoe je nog beter naar het fluisteren van je intuïtie luistert. Ook geeft het rust in tijden van drukte en stress. Het geeft je moed om keuzes te maken die nodig zijn voor je welzijn. En het leert je hoe je jezelf nog beter kunt ondersteunen als alles op je af komt. Onderga een behandeling of neem deel aan een korte cursus Reiki 1. Je bent altijd welkom.

Reiki Studio Leiden is een school en praktijk gespecialiseerd in de traditie van het Usui systeem voor natuurlijk helen, Usui Shiki Ryoho, geleid door Reikimaster Drs. Lies Pennings.
Je kunt hier terecht voor Reikibehandelingen, Reikitherapie, Reikicursussen en verdiepende workshops, ceremonies en lezingen.

Wie is Lies Pennings?
Iemand die spiritualiteit serieus neemt, maar ook praktisch is. Iemand die graag anders kijkt maar ook erg van structuur houdt. Iemand die helder ziet, weet en voelt en gelijk naar de kern gaat. Iemand die gedreven is in het begrijpen van en reflecteren op haar eigen gevoelens en ook hartelijk om zichzelf kan lachen.
Moeder, gezinsmanager, socioloog, healer, teacher, Netflix-binger, techno-liefhebber. En vooral … gepassioneerd Reikibeoefenaar.

Ja! Ik wil gelijk een afspraak met Lies maken.
Of ga naar de homepage voor meer informatie over Reiki Studio Leiden.

Reiki Studio Leiden
Telefoon: 06 48 25 88 00
Mail: reikistudioleiden@gmail.com
Adres: Lobeliuslaan 13, Oegstgeest

Reiki Studio Leiden - Contact