Meditatie

Meditatie draait om stilte in je hoofd. Je laat je geest volledig tot rust komen en probeert uiteindelijk tot een andere staat van bewustzijn te komen door je volledig op het hier en nu te focussen. Er zijn tegenwoordig zo veel prikkels en en zo veel zaken die afleiden, dat we minder in het nu leven dan we misschien zouden willen. En dat zorgt voor een gestrest of angstig gevoel. Meditatie kan hiertegen helpen, want het heeft vele positieve effecten: het vermindert frustratie, verbetert de concentratie, helpt bij het loslaten van boze gevoelens, vermindert stress en leert je meer in het moment te leven. Het is op allerlei manieren te beoefenen, er is geen één manier die de enige juiste is.

Reiki meditatie herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Onderga een behandeling of neem deel aan een korte cursus Reiki 1. Je bent altijd welkom.

Reiki Studio Leiden is een school en praktijk gespecialiseerd in de traditie van het Usui systeem voor natuurlijk helen, Usui Shiki Ryoho, geleid door Reikimaster Drs. Lies Pennings.
Je kunt hier terecht voor Reikibehandelingen, Reikitherapie, Reikicursussen en verdiepende workshops, ceremonies en lezingen.

Wie is Lies Pennings?
Iemand die spiritualiteit serieus neemt, maar ook praktisch is. Iemand die graag anders kijkt maar ook erg van structuur houdt. Iemand die helder ziet, weet en voelt en gelijk naar de kern gaat. Iemand die gedreven is in het begrijpen van en reflecteren op haar eigen gevoelens en ook hartelijk om zichzelf kan lachen.
Moeder, gezinsmanager, socioloog, healer, teacher, Netflix-binger, techno-liefhebber. En vooral … gepassioneerd Reikibeoefenaar.

Ja! Ik wil gelijk een afspraak met Lies maken.
Of ga naar de homepage voor meer informatie over Reiki Studio Leiden.

Reiki Studio Leiden
Telefoon: 06 48 25 88 00
Mail: reikistudioleiden@gmail.com
Adres: Lobeliuslaan 13, Oegstgeest

Reiki Studio Leiden - Contact