Maak kennis met Mediumschap met Ank de Groot

Het kan zijn dat je sinds je Reiki beoefent bewuster bent van je intuïtie. Misschien hoor je je innerlijke stem beter, misschien voel je van alles in je lijf, misschien neem je meer of anders waar. Het kan zijn dat je je weer herinnert dat je als kind van alles voelde en merk je dat die gevoeligheid weer toeneemt nu je Reiki beoefent. Of ben je gewoon nieuwsgierig. Dat mag natuurlijk ook. 

Op twee afzonderlijke workshops op 10 april van 19.30-22.00 uur en op 25 april van 19.30-22.00 uur, zal medium Ank de Groot te gast zijn in Reiki Studio Leiden. Zij is naast Reikibeoefenaar ook een ervaren medium. Zij zal samen met ons voorzichtig de ongeziene wereld verkennen, die heel vertrouwd voor haar is. Zij noemt het ‘een wereld in een wereld’. 

Ank helpt je om te vertalen wat jij voelt, ziet, hoort of ruikt en geeft tips hoe je om kunt gaan met dat wat je waarneemt. Op een creatieve en speelse wijze maakt Ank het ongeziene aards. Ze laat het hele lijf meedoen als ze iets vertaalt vanuit de spirituele wereld, vanuit gidsen of van overleden dierbaren.

Tijdens de bijeenkomst vertelt ze hoe ze zelf te werk gaat en gaan we vooral zelf aan het werk. Met allerlei oefeningen zet je jouw intuïtie verder aan en leer je de weg vinden in datgene wat van jou is en wat van een ander, hoe je zorgvuldig, liefdevol en integer om gaat met datgene wat je waarneemt. Het mediumschap is niet iets wat je aan en uit zet, het is een bepaalde manier van leven. Het zit in je. Dat ben je. En samen met Ank kun je dat op een veilige, praktische en speelse wijze verkennen. Ga ook mee op avontuur naar de wereld in de wereld en geef je op!

Aanmelden via email of whatsapp. Max. 10 deelnemers.

Bijdrage: €30,-

Locatie: Reiki Studio Leiden

Afbeelding: ‘Angels bringing two worlds together.’

“Als je jouw intuïtie en jouw stralende zelf, jouw licht laat schijnen, dan vind je meer verbinding met jezelf en met de ander.” Ank de Groot – medium, healer & familie opsteller – www.ankdegroot.nl.