Holistische coaching

Alles is verbonden. Alles om je heen en alles in jezelf is energie. Je lichaam, geest en ziel zijn één. Soms word je geleid en voel je dat je in een bepaalde flow zit. Soms blijf je maar vast zitten in een bepaalde situatie, een bepaalde relatie of ervaar je dat je lijf vastzit. Reiki laat je energie weer stromen. Door handoplegging op het geklede lichaam worden allerlei plekken van het lichaam behandeld waar de energie zich heeft vastgezet. Met één of enkele behandelingen heb je al inzicht in dat wat je blokkeert en in welke richting de beweging zit. Je kunt ook zelf Reiki leren en je eigen heling in eigen handen nemen. Onderga een behandeling of neem deel aan een korte cursus Reiki 1. Je bent altijd welkom.

Reiki Studio Leiden is een school en praktijk gespecialiseerd in de traditie van het Usui systeem voor natuurlijk helen, Usui Shiki Ryoho, geleid door Reikimaster Drs. Lies Pennings.
Je kunt hier terecht voor Reikibehandelingen, Reikitherapie, Reikicursussen en verdiepende workshops, ceremonies en lezingen.

Wie is Lies Pennings?
Iemand die spiritualiteit serieus neemt, maar ook praktisch is. Iemand die graag anders kijkt maar ook erg van structuur houdt. Iemand die helder ziet, weet en voelt en gelijk naar de kern gaat. Iemand die gedreven is in het begrijpen van en reflecteren op haar eigen gevoelens en ook hartelijk om zichzelf kan lachen.
Moeder, gezinsmanager, socioloog, healer, teacher, Netflix-binger, techno-liefhebber. En vooral … gepassioneerd Reikibeoefenaar.

Ja! Ik wil gelijk een afspraak met Lies maken.
Of ga naar de homepage voor meer informatie over Reiki Studio Leiden.

Reiki Studio Leiden
Telefoon: 06 48 25 88 00
Mail: reikistudioleiden@gmail.com
Adres: Lobeliuslaan 13, Oegstgeest

Reiki Studio Leiden - Contact