Healing

Voor zowel fysieke, emotionele, mentale als spirituele klachten kan Reiki heling bieden. De behandelingen, of energy healings, vinden plaats op een behandeltafel na een zorgvuldige intake. Reiki werkt met handoplegging om innerlijke kracht en balans te herstellen, om van daaruit datgene aan te kunnen dat zich op jouw weg bevindt. Onze benadering is gericht op het vergroten van het zelfhelend vermogen en het activeren van de kracht in jou om je eigen genezingsproces te ondersteunen. Daar waar je pijn ervaart in je lichaam kan Reiki de pijn verzachten of je de weg wijzen naar dat wat er als opgeslagen herinnering of verkramping in je lichaam aanwezig is. Onderga een behandeling of neem deel aan een korte cursus Reiki 1. Je bent altijd welkom.

Reiki Studio Leiden is een school en praktijk gespecialiseerd in de traditie van het Usui systeem voor natuurlijk helen, Usui Shiki Ryoho, geleid door Reikimaster Drs. Lies Pennings.
Je kunt hier terecht voor Reikibehandelingen, Reikitherapie, Reikicursussen en verdiepende workshops, ceremonies en lezingen.

Wie is Lies Pennings?
Iemand die spiritualiteit serieus neemt, maar ook praktisch is. Iemand die graag anders kijkt maar ook erg van structuur houdt. Iemand die helder ziet, weet en voelt en gelijk naar de kern gaat. Iemand die gedreven is in het begrijpen van en reflecteren op haar eigen gevoelens en ook hartelijk om zichzelf kan lachen.
Moeder, gezinsmanager, socioloog, healer, teacher, Netflix-binger, techno-liefhebber. En vooral … gepassioneerd Reikibeoefenaar.

Ja! Ik wil gelijk een afspraak met Lies maken.
Of ga naar de homepage voor meer informatie over Reiki Studio Leiden.

Reiki Studio Leiden
Telefoon: 06 48 25 88 00
Mail: reikistudioleiden@gmail.com
Adres: Lobeliuslaan 13, Oegstgeest

Reiki Studio Leiden - Contact