Familie opstellingen

Naast Reiki biedt Reiki Studio Leiden ook (individuele) familie opstellingen aan. Een familieopstelling laat je snel en zonder veel woorden zien wat de onbewuste oorzaak is achter je gedrag. Het helpt om de tot nu toe verborgen verbanden te zien met de systemen waar je deel van uitmaakt. Pas als deze zichtbaar zijn, kun je nieuwe mogelijkheden vinden om je op liefdevolle wijze los te maken uit verstrikkingen.

Persoonlijke begeleiding
Een individuele opstelling is systemisch werk in een één-op-één setting. Het wordt ook wel familie opstellingen of systemisch werk genoemd omdat mensen hierbij niet als op zichzelf staand ervaren, maar als onderdeel van een systeem. Systemisch werk is een krachtige methodiek ontwikkeld door de Duitse psychotherapeut Bert Hellinger. De ervaring leert dat systemisch werk de dynamieken zichtbaar maakt van de systemen waarbinnen we dagelijks leven, zoals relatie, gezin of werk. We kijken of er vanuit de familie van herkomst thema’s doorwerken tot in het heden of er dat wellicht blinde vlekken zijn. Een familie opstelling laat je ervaren hoe de energie weer kan stromen.

Hoe het gaat
De cliënt legt met matjes of papieren de verschillende posities op de grond. Hierdoor ontstaat een ruimtelijk beeld waarmee we verder kunnen werken. De opsteller gaat daarna één voor één op de verschillende posities staan en vertelt op elke plek, wat ze daar waarneemt. De cliënt kan ook zelf mee door de opstelling gaan, om het zo nog directer te ervaren.

Verlang jij naar:

  • Meer energie, meer rust, je beter voelen
  • Keuzes maken vanuit zelfvertrouwen
  • Jezelf helemaal laten zien zoals je bent

Een familie opstelling is een effectieve manier om helemaal je plek in te nemen in jouw systeem. Meestal kijken we naar het gezin van herkomst en wanneer daar rust ontstaat, kom je helemaal in je kracht in jouw leven. Je voelt je gelijk beter en in staat om vol zelfvertrouwen die keuzes te maken die je rust geven. 

Review ontvangen van Tsjikke, januari 2022
“Wat mij het meest heeft getroffen en vertrouwen heeft gegeven in Lies is hoe ze luistert zonder te oordelen. Ze legde met woorden zorgvuldig de tekening van mijn lot voor me neer. Ik keek ernaar. En ik kon het zien. Helder en duidelijk. Het was van mij. En ik kon het op me nemen. Niet oordelen over het lot van een ander kunnen alleen mensen die hun eigen pijn onder ogen kunnen zien. Daar kan geen training of studie tegenop.”

generaties