Workshops

Regelmatig organiseer en faciliteer ik workshops die gaan over bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit co-creatie met Marike van IJssel organiseer ik sinds 2020 bijeenkomsten voor vrouwen.

Zo is er de ‘Reis van de Heldin‘, fysieke bijeenkomsten op vijf zondagen met een vaste groep vrouwen. De reis van de heldin is voor vrouwen die het vrouwelijke in zichzelf (verder) willen verkennen vanuit verlangen en nieuwsgierigheid. Daar leer je met nieuwe ogen te kijken naar de vrouwen in je leven en naar kwaliteiten die de veelzijdigheid van het vrouw-zijn weerspiegelen. Het is een reis waarin je wakker wordt voor het vrouwelijke: compassie, het hart, het niet-weten, zonder vaste bestemming maar met volle aandacht voor de volgende stap.  We reizen om onze vergeten wijsheid op te halen. Deze wijsheid ligt verscholen in elke vrouw, het is de wijsheid van het innerlijke weten. Door je daarmee te verbinden ontdek je meer levensvreugde en hervind je je passie.

Ook is er een serie online bijeenkomsten over het divine feminine, de ‘Godin als Gids‘. Elke maand op woensdagavond gaan we op bezoek bij een Godin om haar energie te leren kennen en van haar te leren. Het is een groot geschenk om iets van haar in onszelf te herkennen. Iets dat we misschien vergeten waren en nu weer op mogen halen. Zodat we ons leven leven vanuit volheid en verbinding.

Neem vooral contact op voor meer informatie.