Cacao ceremonie

De hart openende energie van Reiki brengt je bij jezelf en bij wie je bedoeld bent te zijn. Je loopt de weg naar binnen en ontvangt steun vanuit het universum. Het inwijdingsritueel in de Reiki cursus zorgt ervoor dat je jezelf dagelijks herinnert aan hoe je kunt leven vanuit liefde. Met open hart, met respect voor jezelf en je eigen grenzen en in verbinding met anderen. Reiki verbind je met je eigen intuïtie en vergroot je innerlijke wijsheid. Je zult de wegwijzers op je pad steeds beter herkennen en nee zeggen tegen alles wat je niet meer dient en zelfs schadelijk voor je is. Je zult zien dat je zelfliefde groeit, dat je beter naar je eigen gevoelens luistert en omarmt wie je bent. Je bent welkom bij Reiki Studio Leiden. Onderga een behandeling of neem deel aan een korte cursus Reiki 1. Je bent altijd welkom.

Reiki Studio Leiden is een school en praktijk gespecialiseerd in de traditie van het Usui systeem voor natuurlijk helen, Usui Shiki Ryoho, geleid door Reikimaster Drs. Lies Pennings.
Je kunt hier terecht voor Reikibehandelingen, Reikitherapie, Reikicursussen en verdiepende workshops, ceremonies en lezingen.

Wie is Lies Pennings?
Iemand die spiritualiteit serieus neemt, maar ook praktisch is. Iemand die graag anders kijkt maar ook erg van structuur houdt. Iemand die helder ziet, weet en voelt en gelijk naar de kern gaat. Iemand die gedreven is in het begrijpen van en reflecteren op haar eigen gevoelens en ook hartelijk om zichzelf kan lachen.
Moeder, gezinsmanager, socioloog, healer, teacher, Netflix-binger, techno-liefhebber. En vooral … gepassioneerd Reikibeoefenaar.

Ja! Ik wil gelijk een afspraak met Lies maken.
Of ga naar de homepage voor meer informatie over Reiki Studio Leiden.

Reiki Studio Leiden
Telefoon: 06 48 25 88 00
Mail: reikistudioleiden@gmail.com
Adres: Lobeliuslaan 13, Oegstgeest

Reiki Studio Leiden - Contact