Bewust leven

Steeds meer mensen voelen de behoefte bewust te leven. Na een (lange) tijd vanuit het hoofd geleefd te hebben, vanuit verwachtingen van de wereld om je heen, of vanuit gewoonte kunnen klachten, opgekropte emoties of een gevoel van ‘is dit alles’ ontstaan. Reiki kan je helpen deze verbinding met je lichaam, de wereld om je heen en het grotere geheel te voelen. Je gaat meer vanuit je eigen intentie leven, in verbinding met je hart en jouw persoonlijke purpose. Zo kun je steeds beter voelen hoe je jouw leven een bewust leven maakt waarbij je doet wat je te doen hebt dit leven. Onderga een behandeling of neem deel aan een korte cursus Reiki 1. Je bent altijd welkom.

Reiki Studio Leiden is een school en praktijk gespecialiseerd in de traditie van het Usui systeem voor natuurlijk helen, Usui Shiki Ryoho, geleid door Reikimaster Drs. Lies Pennings.
Je kunt hier terecht voor Reikibehandelingen, Reikitherapie, Reikicursussen en verdiepende workshops, ceremonies en lezingen.

Wie is Lies Pennings?
Iemand die spiritualiteit serieus neemt, maar ook praktisch is. Iemand die graag anders kijkt maar ook erg van structuur houdt. Iemand die helder ziet, weet en voelt en gelijk naar de kern gaat. Iemand die gedreven is in het begrijpen van en reflecteren op haar eigen gevoelens en ook hartelijk om zichzelf kan lachen.
Moeder, gezinsmanager, socioloog, healer, teacher, Netflix-binger, techno-liefhebber. En vooral … gepassioneerd Reikibeoefenaar.

Ja! Ik wil gelijk een afspraak met Lies maken.
Of ga naar de homepage voor meer informatie over Reiki Studio Leiden.

Reiki Studio Leiden
Telefoon: 06 48 25 88 00
Mail: reikistudioleiden@gmail.com
Adres: Lobeliuslaan 13, Oegstgeest

Reiki Studio Leiden - Contact