Reikibehandelingen

In Reiki Studio Leiden kun je terecht voor Reikibehandelingen. Een reguliere sessie duurt 90 minuten De aanleiding om een Reikibehandeling te ondergaan kan divers zijn. Misschien ben je nieuwsgierig. Misschien zoek je spirituele verdieping. Misschien wil je een paar warme handen op je lichaam voelen. Misschien heb je emotionele uitdagingen. Misschien zoek je rust in je hoofd. Of misschien heb je onverklaarbare fysieke klachten. Hoe dan ook, weet je welkom.

Hoe ziet een Reikibehandeling er uit?
Tijdens een Reikibehandeling laat de Reikibehandelaar de Reiki energie door zich heen stromen naar degene die ontvangt. In het Reikisysteem Usui Shiki Ryoho behandelen we altijd hoofd, borst, buik en rug. Eventueel ook knieën en voeten. Jouw lichaam bepaalt hoeveel energie er stroomt. Soms voelt de ene plek in je lichaam heel anders dan een andere plek. Soms voelt de ene behandeling anders dan de andere. Dat kan allemaal. Samen verkennen we wat jouw lichaam te vertellen heeft.

Eén of meer behandelingen?
Een enkele Reikibehandeling kan al veel effect hebben. Dit is ook aan te raden als je ooit Reiki hebt geleerd en je je beoefening weer wilt je oppakken. Een Reiki 4-daagse wordt in de traditie van Usui Shiki Ryoho aanbevolen als je een ander antwoord zoekt op langer spelende kwesties in je leven. Dan ontvang je vier Reiki sessies, afhankelijk van onze agenda’s plannen we die op vier achtereenvolgende dagen of weken. Je maakt niet alleen kennis met de Reiki energie, maar kunt ook echt ervaren wat Reiki voor jou, je lichaam en jouw leven kan betekenen.

Persoonlijke begeleiding
Lies begeleidt je zorgvuldig tijdens en, indien nodig, na de behandeling. Haar ondersteuning is erop gericht om dat wat in jouw onbewuste leeft te helpen om bewust te maken, zodat jij weet waar jouw ideeën, patronen, reacties vandaan komen en je weer verder kan met meer zachtheid naar jezelf en anderen. Als de behandeling bevalt, zal altijd de cursus Reiki 1 worden aangeraden, zodat je met je eigen handen je heling kunt voortzetten en je bij Lies en haar community terecht kan voor Reikicirkels, workshops, vervolgcursussen en sessies gericht op jouw persoonlijke thema’s.

Reikitherapie
Wanneer je spirituele therapie zoekt en kun je je thema’s met Reiki onderzoeken via je het lichaam en wat het op energetisch niveau wil vertellen. Bij levensvragen, bij burn out, bij diverse terugkerende fysieke klachten, bij somberheid of bij het vastlopen in werk of relaties is soms één sessie al voldoende om tot antwoorden en inzicht te komen. Het kan ook mooi zijn de verdieping te zoeken in een serie van vier behandelingen zodat het thema helemaal wordt uitgediept en getransformeerd. Soms zijn thema’s al je leven lang al bij je en hoe je er ook je best voor doet, ze gaan maar niet weg, of lijken steeds in een andere vorm terug te komen. Misschien heb je al van alles geprobeerd dat maar tijdelijk hielp, of weet je juist zeker dat je op het juiste spoor van persoonlijke ontwikkeling bent en voel je aan alles dat Reiki je verder kan helpen omdat je weet dat het anders kan. 

In Reikitherapie sessie zet Lies behalve Reiki ook gidswerk (channeling), familie opstellingen, sjamanisme en haar eigen levenservaring in, voelt Lies met je mee en maakt het onbewuste bewust, brengt inzicht, overzicht, helderheid, tranformatie, rust en heling.

Reiki Studio 20-06-2018© Marcel Terlouw Argos fotografie

Reiki: the secret art of inviting happiness/ The miraculous medicine of all deseases” – Mikao Usui, founder of Reiki