Wat kun je verwachten?

De aanleiding om een Reikibehandeling te ondergaan kan verschillend zijn. Misschien ben je nieuwsgierig. Misschien zoek je spirituele verdieping. Misschien wil je een paar warme handen op je lichaam voelen. Misschien heb je emotionele uitdagingen. Misschien zoek je rust in je hoofd. Of misschien heb je onverklaarbare fysieke klachten. Hoe dan ook, weet je welkom.

Het zetten van een intentie
Elke sessie begint met een gesprek, waarbij we bespreken hoe het met je gaat, het thema waar je voor komt en zetten we samen een intentie voor de behandeling. We passen de behandeling altijd aan op basis van je behoeften en wensen. Na afloop bespreken we de behandeling nog even na. In de meeste sessies komen deze vijf doelen aan de orde:

 • Energetische balans
 • Vermindering van fysieke klachten
 • Vrijheid van oude patronen en overtuigingen
 • Moed om je leven vorm te geven zoals je dat graag ziet
 • Spirituele groei en onderzoek

De behandeling
Tijdens een Reikibehandeling laat de Reikibehandelaar de Reiki energie door zich heen stromen naar degene die ontvangt. In het Reikisysteem Usui Shiki Ryoho behandelen we altijd hoofd, borst, buik en rug. Eventueel ook knieën en voeten. Jouw lichaam bepaalt hoeveel energie er stroomt. Soms voelt de ene plek in je lichaam heel anders dan een andere plek. Soms voelt de ene behandeling anders dan de andere. Dat kan allemaal. Samen verkennen we wat jouw lichaam te vertellen heeft.

De effecten
Naderhand melden cliënten een ongewoon vredige en kalme gemoedstoestand. Velen zeggen bijvoorbeeld dat ze het gevoel hebben dat ze net terug zijn van een lange vakantie – waardoor hun innerlijke bewustzijn wordt vergroot en ze op een pad van transformatie en groei terechtkomen. Degenen die binnenkomen met fysieke pijn of ongemak, voelen zich vaak opgelucht, omdat zorgen, angst en angst sterk verminderen tijdens de Reiki-behandeling.

Bewezen resultaten van Reiki

 • Stressvermindering en minder frequente paniekaanvallen
 • Vermindering van angst, spanning en spierstress
 • Verlichting van depressie, eenzaamheid en verdriet
 • Vermindering van pijn en ongemak
 • Snelle genezing na een operatie of letsel
 • Verbeterde slaap gedurende meerdere nachten na de behandeling

Persoonlijke begeleiding
Lies begeleidt je zorgvuldig tijdens en, indien nodig, na de behandeling. Haar ondersteuning is erop gericht om dat wat in jouw onbewuste leeft te helpen om bewust te maken, zodat jij weet waar jouw ideeën, patronen, reacties vandaan komen en je weer verder kan met meer zachtheid naar jezelf en anderen. Als de behandeling bevalt, zal altijd de cursus Reiki 1 worden aangeraden, zodat je met je eigen handen je heling kunt voortzetten en je bij Lies en haar community terecht kan voor Reikicirkels, workshops, vervolgcursussen en sessies gericht op jouw persoonlijke thema’s.

Reiki Studio Leiden - Contact