Behandelingen

In Reiki Studio Leiden kun je terecht voor individuele Reikibehandelingen. In principe starten wij traditioneel met een vier dagen behandeling (vier behandelingen in vier opeenvolgende dagen). Eventueel gevolgd door een aantal weken wekelijkse behandelingen. Zo’n start kan een belangrijke aanzet geven tot heling op alle niveaus. Beoefen je al Reiki? Dan kan een vier dagen behandeling een grote steun zijn bij je groeiprocessen.

Reikibehandelingen zijn ook mogelijk op afstand. Deze afstandsbehandelingen worden gegeven zonder dat je fysiek op de behandeltafel in de studio ligt, maar gewoon bij jou thuis. Als ontvanger zorg je dat je in een prettige en rustige omgeving bent waar je ongestoord jezelf kan ontspannen.

Er is eerst een telefonisch voorgesprek. Als we elkaar nog niet persoonlijk kennen vraag ik naar jouw naam en woonplaats. Ook bespreken we kort de klachten waar je momenteel mee zit. Gedurende de sessie verbind ik me energetisch met jou en laat Reiki uit mijn handen stromen. De behandeling is hetzelfde als ‘hands-on’ waarbij ik eerst hoofd en daarna het bovenlichaam behandel. Daarna volgt vaak een gesprek over hoe de behandeling door beiden is ervaren. 

Je kunt ook bij Lies Pennings terecht voor lifecoaching gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van Reiki, familie opstellingen en tarotkaarten werken we op diepere, meer verborgen lagen, zodat inzicht ontstaat en er transformatie en heling kan plaatsvinden.