Begeleiding

De persoonlijke begeleiding bij Reiki Studio Leiden richt zich voornamelijk op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. De begeleiding is gebaseerd op de zachte en diepe heling van Reiki, gecombineerd met andere technieken. Samen bekijken we jouw vraag, zoeken verdieping en werken met jouw verlangen. Het maakt niet uit of je je tegen gehouden voelt door fysieke, mentale, emotionele of spirituele zaken, inzicht en ontspanning zal daar komen waar nodig is voor jou.

Met behulp van Reiki en systemische coaching werken we op diepere, meer verborgen lagen, zodat inzicht ontstaat en er transformatie en heling kan plaatsvinden.

Meer informatie vind u hieronder in de veelgestelde vragen.
U kunt natuurlijk ook contact opnemen voor uw vragen.

Met vragen op alle terreinen van het leven zoals werk, loopbaan, liefde of gezin. Maar ook met problemen en beperkingen op het gebied van fysieke en emotionele gezondheid. Je kiest voor de begeleiding van Reiki Studio Leiden als je de behoefte voelt om werkelijk naar jezelf te kijken en naar de rol die je speelt binnen een groter geheel.
De begeleiding richt zich op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Traditioneel richt begeleiding zich op gedrag. Reiki Studio Leiden richt zich juist op de vaak verborgen dynamiek die ten grondslag ligt aan dat gedrag. Waarom doe je eigenlijk wat je doet, waarom maak je de ene keuze wel en de andere niet? Het doel van de begeleiding is de verbinding te leggen tussen je hoofd, je hart en je lichaam en te ontdekken wat schuil gaat.
De werkwijze van Reiki Studio Leiden is systemisch. Dat houdt in dat we je vraag benaderen in relatie tot de systemen waarvan je deel uitmaakt. Daar spelen allerlei dynamieken en patronen die onbewust van invloed zijn op je dagelijks leven. Het is net een familie-opstelling, maar dan in een één-op-één situatie. We gebruiken als representanten geen andere mensen, maar houten poppetjes of vloerankers. Juist de fysieke, symbolische gewaarwording van die anderen is een belangrijke toevoeging.
Deze manier van kijken en ervaren geeft vaak ruimte aan verandering of acceptatie van situaties. Het geeft rust, kracht en vitaliteit en laat zien wie wat te doen heeft of te laten. Wat het oplevert is divers, dat ligt natuurlijk aan wat er speelt. Ook komt het voor dat de werkelijkheid helemaal niet zo prettig is. En toch maakt het zien en erkennen de situatie hanteerbaarder.
Door op een systemische manier te kijken kun je je eigen verhalen op een andere manier gaan beleven. Soms krijgt je verhaal ineens een heel andere wending. Niet doordat je het bedenkt, met je hoofd. Maar doordat je het voor je ogen ziet gebeuren. Het gevolg is dat je anders gaat kijken naar jezelf en de wereld om je heen. Als jij verandert, verandert de wereld en verandert ook je leven.
Als je steeds tegen hetzelfde probleem aanloopt. Als je het gevoel hebt dat je ondanks al je inspanningen niet verder komt in of met een bepaalde situatie.
Een coachingstraject kan heel goed gecombineerd worden met Reikibehandelingen. De ervaring is dat de opgedane indrukken met een aansluitende Reikibehandeling sneller en gemakkelijker in het lichaam geïntegreerd worden.
Een traject duurt meestal tussen de 3-6 sessies.
Neem via e-mail contact op met Lies Pennings van Reiki Studio Leiden voor een prijsopgave op maat.
Neem via e-mail contact op met Lies Pennings van Studio Praktisch.