Soul healing

Mijn begeleiding is mijn eigen, specifieke vorm van ‘soul healing’. Ik werk met mannen en vrouwen van alle leeftijden via persoonlijke één-op-één sessies van 90-120 minuten waarbij ik me afstem op jou en wat er aan het licht wil komen in dat moment.

Ik werk intuïtief, dus zonder protocol of programma, maar altijd met wat zich in het moment aandient. Het kan zijn dat we stilstaan bij een verhaal dat ineens verteld moet worden omdat het resoneert met een plek in het lichaam waar herinneringen zijn opgeslagen zijn. Door daar aandacht aan te besteden, komt er licht in het donker, en mag (oude) pijn geheeld worden.

Ik werk met Reiki, in afstemming op jouw (energetische) lichaam en de wijsheid van jouw familiesysteem, met boodschappen uit het Universum en mijn persoonlijke levenservaring. Hierdoor wordt het voor mijn cliënten duidelijk hoe je een bezield leven kunnen leiden, met een open hart, gericht op het vervullen van je taak in dit leven. Met meer vertrouwen, meer licht, meer overvloed en meer liefde.

En, als je wilt leer ik je Reiki zodat je ook zelf je eigen, dagelijkse spirituele beoefening hebt om jezelf fysiek, mentaal en emotioneel te ondersteunen.