Cursussen

Reiki Usui Shiki Ryoho leer je in een Reiki 1 cursus op vier dagdelen op vier aaneengesloten dagen. Elke dagdeel krijg je les, ga je het geleerde oefenen en is er een inwijdingsritueel. De duur van de bijeenkomst is 2,5 à 3 uur. Na ongeveer vier weken komen we weer bij elkaar om ervaringen te delen en vragen te stellen. De Reiki 1 cursus kost €200,-.

Met Reiki 2 kun je je beoefening verdiepen. De Reiki 2 cursus bestaat totaal uit drie sessies van 2,5 à 3 uur en een terugkombijeenkomst. Tussen sessie 1 en sessie 2 zit meestal een of meer dagen. Sessie 2 en 3 worden op één dag of op twee opeenvolgende dagen gegeven. Je leert drie Reikisymbolen in sessie 1 en als je op sessie 2 kunt laten zien dat je deze symbolen beheerst, volgt de inwijding en de toepassing van de symbolen in het dagelijkse leven in sessie 3. Om de Reikisymbolen en hun energie in je dagelijks leven te integreren ga je daarna zo’n vier weken dagelijks afstandbehandelingen uitwisselen met medecursisten. De Reiki 2 cursus kost €500,-.

Heb je interesse om Reiki te leren of je beoefening te verdiepen?
Neem dan vooral contact op, dan plannen we samen een cursus op een tijd die jou past. Dat kan overdag, in de avond of in het weekend zijn. Ik ben flexibel in mijn tijd en geef elke maand wel een Reiki 1 cursus en een paar keer per jaar een Reiki 2 cursus. Je kunt je ook opgeven voor reeds geplande cursussen. Als je serieus geïnteresseerd bent in het leren van Reiki, informeer dan naar de mogelijkheden van een kennismakingsbehandeling. Kijk in de agenda welke cursussen op welke data momenteel gepland zijn.