Cursussen

Reiki leer je in een 1e graad Reikiklas op vier dagdelen op vier aaneengesloten dagen. Elke dagdeel krijg je les, ga je het geleerde oefenen en is er een inwijdingsritueel. Na ongeveer vijf weken komen we weer bij elkaar om ervaringen te delen en vragen te stellen. De duur van de bijeenkomst is meestal 2,5 uur.

Met een tweede graad kun je je beoefening verdiepen. De Reiki 2 cursus bestaat totaal uit drie sessies en een terugkombijeenkomst. Tussen sessie 1 en sessie 2 zitten meestal een of meer dagen. Sessie 2 en 3 worden meestal op één dag gegeven. Je leert drie Reikisymbolen en als je kunt laten zien dat je deze symbolen beheerst, volgt de inwijding. Om de Reikisymbolen en hun energie in je dagelijks leven te integreren ga je daarna zo’n vier weken dagelijks afstandbehandelingen uitwisselen met medecursisten.

De Reiki cursussen zijn op aanvraag. Ben je geïnteresseerd om Reiki te leren of je beoefening te verdiepen? Neem dan vooral contact op. Dan plannen we samen eerst een kennismakingsafspraak en eventueel daarna een cursus. Je kunt je ook altijd opgeven voor bestaande Reikicursussen.