Cursussen

Reiki leer je in een 1e graad Reikiklas op vier dagdelen op vier aaneengesloten dagen. Elke dagdeel krijg je les, ga je het geleerde oefenen en is er een inwijdingsritueel. De duur van de bijeenkomst is meestal 2,5 uur. Na ongeveer vijf weken komen we weer bij elkaar om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Met een tweede graad kun je je beoefening verdiepen. De Reiki 2 cursus bestaat totaal uit drie sessies van 2,5 uur en een terugkombijeenkomst. Tussen sessie 1 en sessie 2 zit meestal een of meer dagen. Sessie 2 en 3 worden meestal op één dag gegeven. Je leert drie Reikisymbolen in sessie 1 en als je op sessie 2 kunt laten zien dat je deze symbolen beheerst, volgt de inwijding en de toepassing van de symbolen in het dagelijkse leven in sessie 3. Om de Reikisymbolen en hun energie in je dagelijks leven te integreren ga je daarna zo’n vier weken dagelijks afstandbehandelingen uitwisselen met medecursisten.

Er zijn momenteel geen Reikicursussen gepland.

Heb je interesse om Reiki te leren of je beoefening te verdiepen? Neem dan vooral contact op. Dan plannen we samen eerst een kennismakingsafspraak en eventueel daarna een cursus Reiki 1 of 2. Avonden en weekenden zijn geen probleem. Je kunt je ook altijd opgeven voor reeds geplande Reikicursussen. Als je liever op een ander moment een cursus zou willen volgen, plannen we gewoon een nieuwe cursus waar anderen bij aan kunnen sluiten.