Innerlijke reis

Je hoeft niet ziek te zijn om je beter te willen voelen. Persoonlijke ontwikkeling gaat wat mij betreft over het leren moeiteloos jezelf te zijn. Minder in je hoofd en meer in je lichaam aanwezig zijn. Van daaruit kun je succesvoller en daadkrachtiger zijn in je werk. Je energiek voelen. Doen waar je blij van wordt. En meer verbinding ervaren in relaties.

Ik ben geen therapeut. Ik ben er niet op gericht je ander gedrag aan te leren of lang met je te praten over wat beter kan. Ik kan wel een gids zijn. We lopen samen de weg naar binnen, naar je diepere zelf. Ik help je (weer) op je eigen gevoel te vertrouwen. En ook dat je je eigen intuïtie weer beter kunt inzetten in je leven en voor de opgaven waar je voor staat. Hoe? Voorbeelden van mijn begeleiding zijn te vinden onder blogs

Voor persoonlijke ontwikkeling zijn er verschillende mogelijkheden. Alle reizen zijn naar binnen, waarvoor ik Reiki en familie opstellingen gebruik, aangevuld met ki-oefeningen, coachingsgesprekken en tarotleggingen. Elke reis is uniek, dus afgestemd op jouw behoeften. Je kunt de innerlijke reis van vier sessie doen in vier weken of op vier achtereenvolgende dagen.

Wil jij investeren in jezelf, inzicht krijgen in je gedrag en moeitelozer gaan leven, maak dan een afspraak om samen de weg naar binnen te gaan lopen op jouw tempo. Ik ga met je mee als gids.

 “The cave you fear to enter, may hold the treasures you seek.” – Joseph Campbell