Innerlijke reis

Loop je steeds tegen hetzelfde aan? Of wil je eens op een andere, meer spirituele manier naar jezelf en je leven kijken? En dat je die inzichten ook kunt gebruiken in het leven van alledag? Wil jij investeren in jezelf, inzicht krijgen in je gedrag en moeitelozer gaan leven, maak dan een afspraak om samen de weg naar binnen te gaan lopen op jouw tempo. Ik ga met je mee als gids.

Ik stem me af op jou. We bekijken samen waar je nu staat en waar je nu tegenaan loopt. Het werkt meestal zo: een cliënt komt bij mij met een aanleiding. Bijvoorbeeld een pijnlijke schouder die maar niet over wil gaan, een diep verlangen of een onbestemde boosheid die af en toe opvlamt. Daar kijken we de eerste dag naar. Er is dan sowieso een uitgebreide Reikibehandeling. De tweede dag wordt iets anders ontsluierd. Een gevoel dat er altijd al was. Iets waar de client altijd tegen aan loopt en maar niet goed greep op krijgt -wat hij of zij ook doet. Daar gaan we mee aan het werk. Hoe, bepaal ik op het moment zelf. Het kan bijvoorbeeld een visualisatie zijn of een thuisopdracht of een ki-oefening. De derde dag wordt als de meest intensieve dag ervaren, dat is de dag van de transformatie. Er ontstaat beweging om iets ouds op te ruimen en ruimte maken voor iets nieuws. Ik werk dan vaak met een familie-opstelling om zaken zichtbaar en bewust te maken. De vierde dag is de dag van de integratie. Vaak valt er iets op zijn plaats. Er komt inzicht hoe de aanleiding om aan de reis te beginnen te maken heeft met wat er op onbewust niveau al veel langer speelt. En met dat inzicht ontstaat er een nieuwe uitgangssituatie. Alsof je van boven naar jezelf kijkt en er eindelijk kwartjes vallen. Elke keer is dit weer prachtig, ontroerend en wonderlijk om te ervaren. De opbrengst valt van tevoren niet te voorspellen omdat elke persoon uniek is en elke reis ook. Deze manier van werken geeft ruimte aan verandering en acceptatie van situaties. Het geeft rust, kracht en vitaliteit.

Wat ga je bereiken? Je gaat weer beter voelen. Voelen waar je blij van wordt, voelen wat jij nodig hebt, voelen wat je volgende stap is. Met de energie om dat vorm te geven in je alledaagse leven. 

Boek de innerlijke reis van:

  • vier sessies van twee à tweeënhalf uur op vier opeenvolgende dagen of op vier opeenvolgende weken.
  • met mogelijkheid tot het stellen van vragen via mail, skype of app
  • beschikbaarheid ook in de avond en in het weekend
  • nu voor €400,- incl. BTW

 “The cave you fear to enter, may hold the treasures you seek.” – Joseph Campbell