Behandelingen

In Reiki Studio Leiden kun je terecht voor fysieke Reikibehandelingen en Reikibehandelingen op afstand.

De aanleiding om een Reikibehandeling te ondergaan kan divers zijn. Misschien ben je nieuwsgierig. Misschien zoek je spirituele verdieping. Misschien wil je een paar warme handen op je lichaam voelen. Misschien heb je emotionele uitdagingen. Misschien zoek je rust in je hoofd. Of misschien heb je onverklaarbare fysieke klachten. Hoe dan ook, weet je welkom.

Tijdens een Reikibehandeling van 90 minuten laat ik de Reiki energie door mij heen stromen naar jouw lichaam. Ik behandel altijd je hoofd, borst, buik en rug. En soms ook knieën en voeten. Jouw lichaam bepaalt hoeveel energie er stroomt. Mijn lichaam is het kanaal voor de energie. Soms pik ik iets op uit je energie. Of soms voelt de ene plek in je lichaam heel anders dan een andere plek. Voor jou en voor mij. Vaak vertelt dat iets over wat er zich vast heeft gezet in je lichaam. Wil je hier meer inzicht over en oude pijn helen? Ik raad daar altijd een vier dagen behandeling voor aan. Dan geef ik je vier behandelingen op vier opeenvolgende dagen.  Ik kan die dagen alleen met Reiki werken of als je wilt combineer ik de behandelingen met een individuele opstelling. De ervaring leert dat je kunt spreken van een helende reis van vier dagen. Met behulp van Reiki en familie opstellingen werken we op diepere, meer verborgen lagen, zodat inzicht ontstaat en er transformatie en heling kan plaatsvinden.

Beoefen je al Reiki? Dan kan een vier dagen behandeling een grote steun zijn bij je groeiprocessen. Je kunt natuurlijk ook altijd een losse behandeling boeken. Of gedurende een periode wekelijks een behandeling ontvangen. Dat is ook aan te raden als je ooit Reiki hebt geleerd en je je beoefening weer wilt je oppakken. 

Reikibehandelingen zijn ook mogelijk op afstand. Deze afstandsbehandelingen worden gegeven zonder dat je fysiek op de behandeltafel in de studio ligt, maar gewoon bij jou thuis. Als ontvanger zorg je dat je in een prettige en rustige omgeving bent waar je ongestoord jezelf kan ontspannen.

Er is eerst een telefonisch voorgesprek. Als we elkaar nog niet persoonlijk kennen vraag ik naar jouw naam en woonplaats. Ook bespreken we kort de klachten waar je momenteel mee zit. Gedurende de sessie verbind ik me energetisch met jou en laat Reiki uit mijn handen stromen. De behandeling is hetzelfde als ‘hands-on’ waarbij ik eerst hoofd en daarna het bovenlichaam behandel. Daarna volgt vaak een gesprek over hoe de behandeling door beiden is ervaren. 

Reiki Studio 20-06-2018© Marcel Terlouw Argos fotografie