Behandelingen

In Reiki Studio Leiden kun je terecht voor fysieke Reikibehandelingen en Reikibehandelingen op afstand.

De aanleiding om een Reikibehandeling te ondergaan kan divers zijn. Misschien ben je nieuwsgierig. Misschien zoek je spirituele verdieping. Misschien wil je een paar warme handen op je lichaam voelen. Misschien heb je emotionele uitdagingen. Misschien zoek je rust in je hoofd. Of misschien heb je onverklaarbare fysieke klachten. Hoe dan ook, weet je welkom.

Tijdens een Reikibehandeling van 90 minuten laat ik de Reiki energie door mij heen stromen naar jouw lichaam. Ik behandel altijd je hoofd, borst, buik en rug. En soms ook knieën en voeten. Jouw lichaam bepaalt hoeveel energie er stroomt. Mijn lichaam is het kanaal voor de energie. Soms pik ik iets op uit je energie. Soms voelt de ene plek in je lichaam heel anders dan een andere plek. Voor jou en voor mij. Vaak vertelt dat iets over wat er zich vast heeft gezet in je lichaam. Samen verkennen we wat jouw lichaam te vertellen heeft. Ik zie mijn rol als ondersteunend aan jouw processen door het onbewuste helpen bewust te maken, zodat jij weet waar jouw ideeën, patronen, reacties vandaan komen en je weer verder kan met meer zachtheid naar jezelf en anderen.

Wil je meer rust,  inzicht in jezelf en oude pijn helen? Ik raad altijd een Reiki 4-daagse aan. Dan geef ik je vier Reikibehandelingen op vier opeenvolgende dagen of weken, afhankelijk van onze agenda’s.  

Beoefen je al Reiki? Dan kan een Reiki 4-daagse een grote steun zijn bij je groeiprocessen. Je kunt natuurlijk ook altijd een losse behandeling boeken. Of gedurende een periode wekelijks een behandeling ontvangen. Dat is ook aan te raden als je ooit Reiki hebt geleerd en je je beoefening weer wilt je oppakken. 

Reikibehandelingen zijn ook mogelijk op afstand. Deze afstandsbehandelingen worden gegeven zonder dat je fysiek op de behandeltafel in de studio ligt, maar gewoon bij jou thuis. Als ontvanger zorg je dat je in een prettige en rustige omgeving bent waar je ongestoord jezelf kan ontspannen.

Reiki Studio 20-06-2018© Marcel Terlouw Argos fotografie